Bild 1 rubrik
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klicka här

Välkommen

till dubbelklick grafisk design & kommunikation

Här får du hjälp med webbdesign, webbadmin, sociala medier, e-mail marketing, print design, originalframställning, logodesign, projektledning, fotografering, bildanpassning för webb och tryck samt kontakt med leverantörer. Behöver du ha allt samlat på ett och samma ställe, har du kommit rätt! På denna hemsida finner du referensprojekt, samt lite mer detaljerade beskrivningar på det du kan få hjälp med. Räcker det inte? Kontakta mig, så pratar vi vidare mer specifikt om just det du är ute efter.

Design av hemsidor direkt i WordPress

Dubbelklick Grafisk Design & Kommunikation erbjuder snabb, säker och professionell design av hemsideslösningar direkt i WordPress. Med Dubbelklick som din personliga kontakt och leverantör får du en snygg och modern hemsida som dessutom är helt responsiv.
En mobilanpassad hemsida gör livet enklare för dina webbesökare! I hemsidespaket från Dubbelklick ingår alltid utbildning, så att du snabbt kommer igång med din hemsida.

referensprojekt

Här visar jag lite olika projekt hos mig. Pågående, avslutade – det är lite olika.

Uppdragsgivare: Lidingömoderaterna

Uppdrag: Ny hemsida för Lidingömoderaterna. Fokus att visa upp bredden hos partiets ledamöter gällande kön, ålder, etnicitet mm för webb-besökaren.
lidingomoderaterna.se

Design och produktion av trycksaker

Dubbelklick jobbar alltid i senaste Adobe CS. Här får du hjälp hela vägen med din trycksak, från projektledning till copy, design, produktion och print. Det kan handla om annonser, broschyrer, kataloger, årsredovisningar, affischer, utomhusreklam, roll-ups mm.

Fotografering

Personliga bilder gör ofta det lilla extra! Ibland passar det bäst med egna bilder. För att få en unik känsla. Hos Dubbelklick får du hjälp med fotografering. Bilder som är avsedda direkt för dina projekt blir alltid extra bra och personliga om vi fotograferar själva och inte kör med inköpta byråbilder. Dubbelklick fotograferar i princip alltid utomhus – någon studio har vi tyvärr inte tillgång till.

Med över 25 års erfarenhet kan du känna dig trygg i mitt sällskap! Efter många år i reklambyråvärlden startade Dubbelklick 2001 som en egen verksamhet. På den tiden handlade uppdragen mest om print. Allt ifrån kataloger, årsredovisningar, annonser till grafiska profilprogram med logodesign. Med tiden lärde jag mig att fotografera, och kan nu även erbjuda denna tjänst. Idag handlar det mest om hemsidesproduktion, men skulle du vilja ha hjälp med dina Powerpoints, e-mailmarketing eller trycksaker tar jag även hand om detta!

Välj Dubbelklick när du vill ha en personligt utformad hemsida!

Har du fler funderingar eller önskemål? Inget projekt är för litet - maila eller ring så pratar vi vidare!

Dubbelklick använder cookies för att förbättra ditt besök.