grafisk design

Webbdesign, print design, foto

Responsiv design av hemsidor

Dubbelklick Grafisk Design & Kommunikation erbjuder snabb, säker och professionell design av hemsideslösningar. Med Dubbelklick som din personliga kontakt och leverantör får du en snygg och modern hemsida som dessutom är helt responsiv.
En mobilanpassad hemsida gör livet enklare för dina webbesökare! I hemsidespaket från Dubbelklick ingår alltid utbildning, så att du snabbt kommer igång med din hemsida.

Design och produktion av trycksaker

Dubbelklick jobbar alltid i senaste Adobe CS. Här får du hjälp hela vägen med din trycksak, från projektledning till copy, design, produktion och print. Se vidare i printportfolio för fler exempel.

Fotografering

Med över 25 års erfarenhet i den grafiska branschen kan du känna dig trygg i mitt sällskap! Efter några år i reklambyråvärlden i Stockholm startade Dubbelklick 2001 som en egen verksamhet. På den tiden handlade uppdragen mest om print. Det kunde vara allt ifrån kataloger, årsredovisningar, annonser och logodesign till företags grafiska designmanualer. Med tiden lärde jag mig fotografera, och kan nu även erbjuda denna tjänst.

Logodesign

Portfolio

Se exempel på hemsidor, trycksaker, foto mm

Välj Dubbelklick när du vill ha en personligt utformad hemsida!

Har du fler funderingar eller önskemål? Inget projekt är för litet - maila eller ring så pratar vi vidare!

Dubbelklick använder cookies för att förbättra ditt besök.