Om Dubbelklick

Här får du hjälp med webbdesign, webbadmin, sociala medier, nyhetsbrev, trycksaker, originalframställning, logodesign, projektledning, fotografering, bildanpassning för webb och tryck samt kontakt med leverantörer. Behöver du ha allt samlat på ett och samma ställe, har du kommit rätt! På denna hemsida finner du referensprojekt, samt lite mer detaljerade beskrivningar på det du kan få hjälp med. Räcker det inte? Kontakta mig, så pratar vi vidare mer specifikt om just det du är ute efter.

Med över 25 års erfarenhet i den grafiska branschen kan du känna dig trygg i mitt sällskap. Efter flera år i reklambyråvärlden startade Dubbelklick 2001 med egen verksamhet. Tidigare handlade uppdragen mest om print. Kataloger, årsredovisningar, annonser, grafiska profilprogram med logodesign. Idag är det huvudsakligen hemsidesproduktion direkt i WordPress som gäller. 

>> Liten portfolio finns här

Såå tacksam för nöjda kunder

Claes Hansen
Claes HansenEtol Design Sthlm
Läs mer
Dubbelklick har gjort flertalet kataloger åt oss genom åren och 2020 även skapat vår nya hemsida samt kommunicerar med våra kunder via nyhetsbrev, FB och Instagram. Kicki lyckas alltid presentera och förpacka underliggande budskap i ett snyggt format och layout som gör kunden nyfiken. Hennes kreativitet och energi driver projekten framåt i nya och ibland för oss oväntade riktningar. En bra katalysator! En byrå som både besitter kunskap i marknadsföring, färg, form och layout är komplett, vilket Dubbelklick är.
Inge Forchhammer
Inge ForchhammerLidingö Fysioterapi
Läs mer
Kicki har varit vår företagsdesigner sedan starten för 12 år sedan. Logotype, hemsida, färgsättning, ideer och lay-out. Ansiktet utåt. Vi har alltid fått beröm för vår hemsida, rätt i tiden och framåttänk! Kicki kan både kommunikation och konstnärligt tänk. Dessutom är hon lyhörd, så det blir alltid positivt och roligt samarbete. Vi är jättenöjda med vår tredje hemsida. Tack Kicki, utan dig vet jag inte om vi hade synts!
Malleus Åström
Malleus ÅströmLidingö hemtjänst
Läs mer
Vi har under nästan 10 års tid använt oss av Dubbelklick, som har varit den stora reklambyrån i litet format. Vi har fått hjälp med fotograferingar, hemsidor,loggor, visitkort, trycksaker och annonser. Allt väldigt proffsigt och snyggt utfört, ofta med små tidsmarginaler. Många gånger har Kicki kommit med helt nya och för oss oväntade förslag, som varit väldigt lyckosamma. Vi har valt att alltid lita på hennes kreativitet och känsla för vad som är rätt i tiden.
Henrik SteinbrecherBE Stiftelse
Läs mer
Fantastiskt resultat, smidigt tillvägagångssätt.
Elisabeth Melén
Elisabeth MelénVerksamhetsansvarig
Läs mer
Kicki på Dubbelklick har gjort vår hemsida och våra programfoldrar. Kicki har en känsla och engagemang för våra verksamheter med målgruppen seniorer. Det är lätt att samarbeta med henne och vår nya hemsida och programfoldern har fått stor uppskattning bland våra besökare.
Eva Skantze
Eva SkantzeVerksamhetsansvarig
Läs mer
Kicki på Dubbelklick har god känsla för det visuella uttrycket och är lyhörd för kundens behov och önskningar. Professionell leverans. Rekommenderas!